25 de maig 2015

SEMINARI D'INICIACIÓ AL GOLF

El passat dimecres vam poder gaudir de la darrera sessió del Seminari d'Iniciació al Golf per a centres ocupacionals, una activitat promoguda pel Club de Golf Costa Dorada, el Consell Esportiu del Tarragonès i la Fundació Onada. L'experiència ha estat molt positiva pels participants que s'han implicat en la pràctica d'aquest esport perfectament adaptat i esperem donar-li continuïtat en el futur. Gràcies als col.laboradors per fer possible aquesta nova i enriquidora experiència!

18 de maig 2015

COMENCEM LA SETMANA!

Hola Amic i amigues! Amb un dilluns assolellat comencem i una bona setmana us desitgem. No oblideu que si voleu gaudir de la natura, del bon menjar, de la música, de l'esport i del "bon rotllo" heu de passar pel "Parc del Francolí"....us hi esperem!

14 de maig 2015

ELS "TASTETS MUSICALS" DEL PARC FRANCOLÍ

El passat dissabte vam donar la benvinguda al temps estiuenc amb l'últim "Tastet Musical" de la temporada de primavera. El bon menjar i la música del guitarrista flamenc Jose Ángel Barrera Ortiz van crear un còctel perfecte a disposició de tots els assistents. Gràcies a totes les persones i col.laboradors que fan possible aquest projecte...junts podem crear infinites possibilitats!

05 de maig 2015

JORNADES ESPORTIVES PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT

Gaudint d'un gran dia i compartint esport, diversió i companyerisme a la sessió de "Pàdel amb Tu" corresponent al programa de les "XIX Jornades Esportives per a persones amb discapacitat". Gràcies per fer possible l'esport per a tothom!