06 d’agost 2008

FESTA D’ESTIU



XII JORNADES ESPORTIVES i III JORNADES D’EXPRESSIÓ CORPORAL DE CENTRES OCUPACIONALS 2008.

La jornada de Festa d’Estiu, celebrada el passat dia, 23 de juliol, inclosa dins l’oferta d’activitats de les XII Jornades Esportives de Centres Ocupacionals celebrada a la Torre d’en Guiu d’El Catllar va comptar amb la participació d’unes 100 persones; provinents dels Centres Ocupacionals de Baix Camp de Reus, Ginac de Valls, Sta. Teresa del Vendrell, Priorat de Falset, Aprodisca de Montblanc i Onada de Tarragona i Torredembarra. A més a més, vam comptar amb la col·laboració d’uns 25 joves i monitors de l’Escola de Futbol d’El Catllar i de l’Escola d’Estiu del Consell Esportiu del Tarragonès.

L’estructura de la jornada va estar plantejada fent el símil d’una fira. Així doncs, els participants podien participar de l’oferta de 8 activitats de caràcter lúdic i esportiu diferents en les que es van posar a prova les habilitats motrius. Sent aquestes:
El Tragaboles, Bitlles Catalanes, Joc de Punteria, Diana, Eslàlom de Futbol, Circuit de Futbol, Cistelles de Bàsquet Aeròbic. Per a finalitzar l’acte, vam gaudir d’un aperitiu ofert per l’Ajuntament d’El Catllar; tots els participants i col·laboradors van comptar amb un obsequi de final de festa; lliurats pels representants de les dues entitats organitzadores i també de l’Ajuntament d’El Catllar.

Agraïm l’atenció de l’Ajuntament d’El Catllar i de tots els col·laboradors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per donar-nos la teva opinió