16 de maig 2012

JUNTS AL OMPLIM L'ARC DEL TRIOMF EL 20 DE MAIG

Volem convidar-te al acte: EN DEFENSA DEL DRET AL TREBALL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT O TRASTORN MENTAL, OMPLIM L'ARC DE TRIOMF
________________________________________
Quan: Diumenge, 20 de maig, de 10.30 a 13.30h
On: A l'Arc de Triomf de Barcelona

Us esperem a l'acte reivindicatiu pel dret al treball de les persones amb discapacitat o trastorn mental, ara en risc de ser vulnerat a conseqüència de la disminució de la partida econòmica als Pressupostos per a Polítiques Actives d'Ocupació -tant per a CET com per a serveis d'inserció a l'empresa ordinària-.

Entitats, treballadors, familiars i representants d'entitats socials i d'institucions, junts farem pinya per aglutinar suports i generar consens per defensar el dret al treball de les persones amb discapacitat i trastorn mental. Totes les forces polítiques hi són convidades. També personatges populars, de màxim prestigi, i els agents econòmics i socials. Diverses autoritats, com el Conseller J.Lluís Cleries o l'alcalde Xavier Trias ja han confirmat la seva presència a l'acte. El nostre objectiu: fixar les línies vermelles que no es poden traspassar (AIXÒ SÍ QUE NO), reforçar el compromís amb les persones amb discapacitat.

L'acte comptarà amb concerts, activitats lúdiques, castellers, cercaviles i la lectura de manifestos a càrrec de diverses personalitats de la societat catalana i el propi sector.

Per mes Informació : http://www.dincat.cat/es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per donar-nos la teva opinió