07 de març 2011

L’AJUNTAMENT DE TARRAGONA AMPLIA LA COL.LABORACIÓ AMB FUNDACIÓ ONADA



L’AJUNTAMENT DE TARRAGONA AMPLIA LA COL.LABORACIÓ AMB FUNDACIÓ ONADA EN LA LÍNIA DE SERVEIS DE MÀRQUETING DIRECTE

El departament de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona ha promocionat una campanya anomenada “VIU SENSE VIOLÈNCIA”. La campanya té l’objecte de donar informació i suport a les dones que són víctimes de violència de gènere o estan en risc de ser-ho i de generar sensibilització ciutadana envers aquesta problemàtica social.
Des de l’equip de serveis de Màrqueting Directe de la Fundació Onada hem oferit suport tècnic i comercial a l’Ajuntament de Tarragona i, conjuntament, hem dissenyat, maquetat i imprès tot el material gràfic que composa la campanya.
La campanya ha inclòs l’elaboració d’una guia on s’explica i es descriuen els diferents tipus de violència de gènere i de la qual se n’ha imprès 2.500 uds, també s’ha editat una mini guia de butxaca de les quals es van imprimir 5.000 uds, aquest material informatiu es distribuirà i es distribuiran a entitats cíviques, serveis de la guàrdia urbana de la ciutat de Tarragona.
D’altra banda, i amb voluntat de generar sensibilització ciutadana envers la violència de gènere, s’han editat 3.000 punts de llibre on es presenten i s’homenatgen dones tarragonines que han estat importants a la demarcació de Tarragona. Els punts de llibre es distribuiran als actes previstos a l’Ajuntament per a la commemoració del dia mundial de les dones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per donar-nos la teva opinió