23 de març 2011

Onada - senyalització vial a la ciutat de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona ens ha adjudicat una obra de senyalització vial a la ciutat de Tarragona.
Els treballs de senyalització comprenen la pintura viària de 29 carrers de la ciutat entre els que es poden destacar la Rambla Nova, la Rambla Vella, la Plaça Imperial Tàrraco i altres carrers del centre de Tarragona. Els treballs estan dirigits pel Departament de Mobilitat i es realitzen el col•laboració amb la Guàrdia Urbana de Tarragona, la brigada municipal i la brigada de senyalització.
Aquesta obra de senyalització vial és la més gran que s’ha gestionat des de la nostra entitat, fins al moment, i suposa un avenç significatiu en el desenvolupament d’aquesta línia d’activitat. Fins al moment hem detectat un alt grau de satisfacció per part de l’Ajuntament, tan en la qualitat de la feina com en la dinàmica d’execució de les feines.
La brigada està composada per 4 treballadors, 3 dels quals són persones amb discapacitat. L’obra es realitza amb la col•laboració de la Fundació Santa Teresa i del Taller AURIA SCCL. Preveiem que l’actuació duri dos mesos i que posteriorment puguem mantenir la brigada amb altres feines de senyalització vial al nostre àmbit territorial.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per donar-nos la teva opinió